sponsor by nuffnang

nak buat bunga sabun orkid plak..

kalau buat bunga sabun orkid....ok ke?

Dah lama sha tak update blog ni....tak der masa sekarang ni. sibuk ngan kerja-kerja kat office. 
Tetiba teringin nak buat kraf2 balik. Dah ada perancangan nak buat bunga sabun lagi. banyak sabun-sabun mandi yang dapat kat majlis kawe terkumpul dalam almari. tapi bilalah nak buat ye.. aritu dah buat ros..sekarang ingat nak buat orkid plak la.. ok tak ye kawan-kawan kalau sha buat orkid... orkid cantik gak kan. sebenarnya sha ni memang sukakan bunga.... nak cubalah... kita tengok hasilnya nanti. sha akan update picture bunga sabun orkid plak..tu pun kalau mood rajin ni datang menguasai diri..hehehe









 








Catat Ulasan

sponsor by nuffnang