sponsor by nuffnang

Akhirnya tiba saat itu..

Syok tak terkata bila dengar adik-adik aku nak mai malam ni melawat angah depa kat sini....satu-satunya adik pompuan aku kat dunia ni (16tahun)dan  adik bongsu aku la( 7tahun)....yang aku sayang sangat-sangat ( memang semua adik beradik aku, aku sayang pun) last jumpa  depa masa raya puasa baru-baru ni..kira lama jugak la kan tak balik kampung.. sekarang ni kan cuti sekolah. sian kat depa dah lama nak mai sini tapi asyik tak jadi ja..dalam bulan ni ja dah 2 kali dah duk kata nak mai sini, tapi tak jadi.. 

kali pertama masa raya haji baru ni...

Good or bad news..?

Kalau surat dimulakan dengan sekacita....mestilah good news kan, tapi berita yang aku dapat ni aku tak pikir plak ianya berita yang boleh buat aku gembira...awal baca memang terdetik sikitla kat dalam hati aku (gembira) tapi bila baca bawah sikit...cam kecewa la..sudah pasti ianya bertukar sedih...

sepatutnya aku nak dengar happy ending..bukan sad ending..

Mak aku dimadukan


Awat la sejak 2 menjak ni aku selau sangat mimpikan arwah ayah…boleh kat tiap-tiap malam. Tapi bukanlah mimpi dia mai ajak aku ikut dia ….tu alamat tak lama la tu…ish2 moga umur aku panjang la kan.. mungkin aku terlalu rindukan dia kot.. kadang2 dia sorang ja daam mimpi aku tu…kadang-kadang arwah nenek pun ada gak dalam mimpi aku tu..
Baru-baru ni aku mimpi aku, arwah ayah ngn arwah nenek naik motor dalam hujan.. hujan lebat plak tu…korang bayangkan 3 orang naik motor sekali. Aku duk kat tengah2…kami naik motor dari rumah nenek nak balik rumah aku la…

PoConG MeNgGaNAs

POCONG????

Aduh dengar nama pocong pun dah seram sejuk rasa...ni kalau jumpa tak tau la.. korang tau tak Pocong tu apa....? HANTU la... yang berbungkus seluruh badan ..lompat2 kaco orang tu la..
Ni berita terkini kehadiran pocong ni kat sebuah kampung kat Perak... berlaku sekarang ni la sejak2 lepas raya haji baru ni... kira baru seminggu lagi la. sekarang ni pocong ni tengah melilau kat kampung ni dan kawasan sekitarnya.. sumber ni

Mimpi?

Ada apa dengan mimpi sebenarnya....suatu petanda ataupun hanya mainan tidur semata-mata? Perlu ke kita percaya kepada mimpi yang kita alami..kalau tak leh percaya kenapa ada tafsiran mimpi mengikut islam... nak percaya plak, mungkin dikatakan tahyul.. Tapi sebenarnya mimpi petanda berlaku pada masa-masa tertentu....yang selebihnya adalah mainan tido...

Sha nak cerita beberapa mimpi yang telah Sha alami yang menunjukkan tanda sesuatu...
1) Sebelum arwah ayah meninggal...

ISLAM DIHINA DIMALAYSIA

 Dalam duk belek-belek Facebook , aku terjumpalah artikel ni.. MasyaALLAh dalam kita tak sedar rupanya agama kita telah ditindas secara halus.. dalam MALAYSIA plak tu yang terkenal dengan agama rasminya ISLAM....

Kain pasang clear stok

Dah lama kain2 pasang ni kat blog ni sebenarnya.. tapi kali ni Sha nak lelong2 ja kain2 ni sebab nak clearkan stok yang ada. memang lebih murah dari pasaran.. kalau nak runding harga pun boleh tapi jgn la murah sangat sampai kos pos pun tak lepas kan ...hehehhe

ok sapa yang nak beli boleh review. setiap satu ada sepasang ja yang tinggal.
leh tengok kat SINI ok...

sebarang pertanyaan n pembayaran
leh tinggalkan komen atau call sha..

norish_is2003@yahoo.com
019-4649839

sponsor by nuffnang