sponsor by nuffnang

masalah rumahtangga...apa penyelesaiannya?

Dah pukul 2.15 pagi ni.....awat aku tak tido lagi time ni..esok ada test plak...economy tu..tak pa -tak pa aku pandai dah economy ( "ceh kepala hotak hang pandai " - semut sebelah aku kata ni...hahhahaha) mesti korang ingat aku duk brsengkang mata study time2 camni kan ( semut sebelah aku kata lagi -"sengkang mata mengelamun ja lebih " ) ha betul lah tu apa yang semut tu kata... aku duk mengelamun ja depan laptop ni..buku economy aku jauh dah ku tinggalkan atas meja study... eh apa kena mengena plak ngn entry aku kali ni...
sat2 sabaq2 aku nak cita la ni... eh bukan aku yang ada masalah rumah tangga ni...aku bahagia k...di samping sang suami ( oic...sang tu bukan untuk bin......t..g... ka? cam sang kancil n sang buaya ) eh silap2...disamping suami tersayang...ok la kot kan..gatal la plak pagi2 ni..

sebenarnya tadi aku ada chat ngn kawan lama aku...lelaki la...dia ni merangkap anak angkap mak aku..kiranya dia abg angkat aku la kan...ish2 tapi sebelum dia jadi anak angkat mak aku, dia ni kawan aku tau...oleh kerana dia baik n selalu datang kat rumah aku dulu..mak aku aggap dia macam anak sendiri n ambiklah dia ni jadi anak angkat dia.....so naiklah pangkat dia dari kawan aku, jadi abang angkat aku plak...amboi2 lebih2 nampak...nasib pangkat dia benti setakat tu ja....tak naik2 dah..kot2 la jadi menantu plak kan...ehehhe..

dia ni baru ja kawen bulan jan 2011 baru ni ..kira pengantin baru lagi lah...

Dalam hatiku...ada taman?

Walaupun taman bunga aku dah lama tak keluarkan bunga sejak aku pindah mai negeri terkecil kat malaysia ni....maklumlah aku dah jadi pemalas nak belai2 pokok bunga aku tu.. kalau dulu tiap2 hari aku siram n baja...belai bagaikan bayi, tapi sekarang ni...tengok daun sampai terkulai layu mencecah bumi barula aku terkedek2 cari air siram...daun2 pun dah kekuningan bagai. bunga apatah lagi la...putik bunga un aku dah tak pernah nampak... nak kata busy terlampau tu tak da lah...cuma aku malas... kalau dah malas nak wat camna kan.. 
 eh..eh...eh...aku bukan nak cita pasal pokok bunga aku yang dah layu tu..

sponsor by nuffnang