sponsor by nuffnang

Jalan-jalan cari makan lagi..

Aku banyak menghabiskan cuti aku ni dengan makan-makan la..
kali ni makan western plak ngn husband n adik2 aku
biasalah kakak dermawan kan
sebab tu adik2 aku rapat ngn aku...sebab aku suka belanja diaorang makan
lokasi kali ni...kat restoran selasih..lupa lak nak ambik gambar restoran ni.

jom layan pic aku n adik2 makan western..
ni chicken chop aku...besar gila ayam...

lamb chop untuk tam..

beef steak utk en somi...n adik..

wajah ceria adik2 bila dah  kenyang....

lokasi seterusnya untuk makan-makan ni adalah rumah kenduri bila cuti sekolah minggu depan..
banyak dah jemputan diterima ni...hmm gemuk la aku lepas ni..


Catat Ulasan

sponsor by nuffnang