sponsor by nuffnang

Teddy bear....BESAR OOOOO..

 Dalam aku duk bosan ni...aku godek2 la picture album dalam lappy ni...jumpa la gambar aku yang cun bersama teddy2 bear yang cute mute jom tengok...

Rasanya pic ni di ambil masa krismas tahun 2010 kot...sebab tu la ada teddy bear n krismas tree bagai..

Kenapa tak da orang sekeliling ya....apa tak nya pic ni diambil tengah malam ketika mid valley pun dah tutup semua kedai...tu la sakan kami posing kat sini...




amacam...comel tak aku...

best ooo peluk bear ni..
Adik aku yang over..
kawan2 panggil dia cik ROSE.......agaknya kurus kot...







landing sini....


pic ni...pak guard kat situ ambik...

sebenarnya kami nak tengok wayang 3D...ni ha 3 orang yang dah excited gila nak tengok wayang...Mid night tu..dah tu jadi orang pertama masuk sini...hahahhaa...tengok wayang kul 12.30 mlm ..balik kul 3 pagi..Narnia 3 kalau tak silap...
Catat Ulasan

sponsor by nuffnang