sponsor by nuffnang

Aku Bukan Tak Tahu Masak

Since Sha pregnant ni tak pernah lagi dapur kat rumah ni berasap.. bukan tak pandai masak or malas nak memasak..tapi  kalau Sha masuk or lalu ja kat dapur tu pegang periuk ke, jengah-jengah kat sinki ka, secara otomatik la perut Sha ni keluarkan rasa yang memualkan..nak muntah. tak tau kenapa... uish anak ibu tak suka masak ke.. nak makan kat luar ja... memang hari-hari la restoran berdekatan menjadi singgahan Sha dan Suami tak kira, breakfast, lunch mahupun dinner... Nak harap en suami masak...jangan harap la... nasi pun leh lembek... tapi basuh pinggan ok la..dia rajin basuh..


tapi ok la gak kan.. tak payah la hari-hari Sha nak fikir menu nak masak apa.. cuma cedok2 ja lah.. hehehehe. best jugak kan.. tak perlu la hari-hari en suami Sha tu nak demand lebih2 or cerewet pasal apa yang Sha masak. Makan ja apa yang ada.. kalau tak pun meggi jadi hidangan ( cepat dan sedap)

memandangkan Sha tak leh nak masuk dapur.. en suami la mangsanya sekiranya ada urusan kat dapur tu... dia tak leh bagi alasan dah...hahahaha sesi membuli en suami.. time ni la peluangnya kan.. kalau tak pregnant tak leh la buli2 ni....sorry ya abang....
Catat Ulasan

sponsor by nuffnang