sponsor by nuffnang

SIBUK MELAYAN ORANG BARU

WAH !!! lamanya Sha tak update blog ni... dah jadi sawang kot noh... syyy..syyy(kuis-kuis sawang) bukan apa sekarang ni Sha sibuk layan orang baru..MY BABY.. 

oh lupa plak nak gtau tau Sha dah selamat bersalin baby boy 3 bulan lepas (2.2.2012).
ish tak tau nak cita apa la bila dah lama sangat tak jenguk2 sini.

apa pun layan ja lah pic anak Sha ni..
MUHAMAD NAIM AMSYAR namanya..

montel kan.. ni masa 3 bulan




Catat Ulasan

sponsor by nuffnang