sponsor by nuffnang

Smile...Smile..and Smile

Hari yang sangat tak best.. mana tak nya, pagi2 dah semangat nak pergi ke class.. siap antar anakanda ke taska lagi.. tapi sangatlah hampa bila sampai ja kat class, tetiba ja cancel plak... aduish awatla last minute macam ni baru tau...

kan best kalau dah tau awal2, tak payah la susah2 aku duk merempit pagi2 ni datang awal... dah tu bukan satu class ja cancel... satu hari class cancel... hmmm sangat rasa rugi ... kalau tak boleh la luangkan lebih masa lagi dengan anakanda tersayang..

untuk hilangkan rindu yang akan memakan diri buat beberapa hari ni... hanya wajah ceria ni sajalah pengubatnya..

RINDU SANGAT-SANGAT.....TERSEKSA RASA BILA TERPAKSA TINGGALKAN ANAKANDA DI KAMPUNG

so TATAPLAH WAJAH CERIA INI....







KETENANGAN

Catat Ulasan

sponsor by nuffnang