sponsor by nuffnang

Jualan Buku Terpakai


Jualan Buku Terpakai... Murah-Murah
Cepat-Cepat Siapa Cepat Dia Dapat
Hubungi Sha - 0194649839
email - aishahevo84@gmail.com 
Untuk sebarang Pesanan




Cinta Dua Jiwa
RM 10
Berkeadaan Baik





Aisya Sofea
RM10
Berkeadaan Baik



Biochemical Engineering
RM 50
Berkeadaan Baik



Information Technology Project Management

Entry omputeh lagi kali ni... nak perkenalkan buku 

INFORMATION TECHNOLOGY PROJECT MANAGEMENT 
  ni pulak... 
jenuh nak baca buku ni... pasal manage2 semua, sesuai sangat untuk yang berkerja dalam bidang IT macam Sha ni, tapi nak faham tu punyalah lah pening kepala sikit..maklumlah bahasa omputeh kan, tak master lagi..hehehe.

Rajin plak Sha baca buku ni kan...hmmm RAJIN la sangat kalau bukan kerana terpaksa
sebab minggu ni kan exam paper subjek ni, so kena la baca

Antara isi kandungan buku ni :

* Introduction of Information Technology
*Integration of project Management
* Scope of Project Management
and banyak lagi.....sebab dah tak ingat

nak kena baca lagi ni... jom STUDY...untuk last paper...

GOOD LUCK... INSYA ALLAH untuk diri sendiri

Human-Computer Interaction

Wow...tajuk omputeh plak entry kali ni....Human-Computer Interaction... 
apa tu????? 
sebenarnya inilah tajuk buku yang perlu Sha baca minggu ni untuk final exam... huh punya la banyak term2 yang perlu dibaca, diingat dan diserap dalam kepala sebelum di integrate kan dalam kerja jawapan nanti.. mampu ke nak ingat semua2 term ni... 14 chapter plak tu..

Antara topic yang sha ingat 
* Usability testing
* Prototype
* Expert review
* Development process
* 8 golden Rule

n banyak lagi la.....
belum lagi guideline2 yang perlu diambil kira untuk design semua ....

YA ALLAH PERMUDAHKAN LAH SEGALA URUSAN KU... KAU MURAHKANLAH REZEKI KAMI...

nilah bukunya.... lepas final ni sapa2 yang berminat nak beli bolehla.... tapi yang kuning biru tu ja tau untuk dijual.... yang biru hard cover tu library punya... tak leh la buat untung....
ok GOOD LUCK to all student...

Jenguk2....blog yang sunyi ni..

 

ASSALAMUALAIKUM 

Tuan2 dan Puan2...adik2 kakak2 abang2 dan semuanya..

Nampaknya tahun ni sha tak pernah update blog ni,.... uish betapa busynya sha tahun ni kan... 

dah separuh perjalanan tahun 2013 ni... blog ni sunyi ja..

 

Bukan tak da cerita nak dikongsi dengan semua...banyak sebenarnya... tapi apakan daya... kesibukan menjadi seorang isteri, ibu, anak.... malah seorang pelajar... mengatasi segalanya.. masa dirasakan begitu pantas berlalu...

Untuk pembukaan blog buat tahun ni, Sha minta sama2 kita sedekahkan Al-FATIHAH buat jiran Sha yang baru meninggal dunia minggu lepas....serta sedekahkan juga kepada semua kaum muslimin dan muslimat...

Sama2 kita doakan Supaya kita sentiasa

DILIMPAHKAN  RAHMAT olehNYA


sponsor by nuffnang