sponsor by nuffnang

Human-Computer Interaction

Wow...tajuk omputeh plak entry kali ni....Human-Computer Interaction... 
apa tu????? 
sebenarnya inilah tajuk buku yang perlu Sha baca minggu ni untuk final exam... huh punya la banyak term2 yang perlu dibaca, diingat dan diserap dalam kepala sebelum di integrate kan dalam kerja jawapan nanti.. mampu ke nak ingat semua2 term ni... 14 chapter plak tu..

Antara topic yang sha ingat 
* Usability testing
* Prototype
* Expert review
* Development process
* 8 golden Rule

n banyak lagi la.....
belum lagi guideline2 yang perlu diambil kira untuk design semua ....

YA ALLAH PERMUDAHKAN LAH SEGALA URUSAN KU... KAU MURAHKANLAH REZEKI KAMI...

nilah bukunya.... lepas final ni sapa2 yang berminat nak beli bolehla.... tapi yang kuning biru tu ja tau untuk dijual.... yang biru hard cover tu library punya... tak leh la buat untung....
ok GOOD LUCK to all student...
Catat Ulasan

sponsor by nuffnang