sponsor by nuffnang

Information Technology Project Management

Entry omputeh lagi kali ni... nak perkenalkan buku 

INFORMATION TECHNOLOGY PROJECT MANAGEMENT 
  ni pulak... 
jenuh nak baca buku ni... pasal manage2 semua, sesuai sangat untuk yang berkerja dalam bidang IT macam Sha ni, tapi nak faham tu punyalah lah pening kepala sikit..maklumlah bahasa omputeh kan, tak master lagi..hehehe.

Rajin plak Sha baca buku ni kan...hmmm RAJIN la sangat kalau bukan kerana terpaksa
sebab minggu ni kan exam paper subjek ni, so kena la baca

Antara isi kandungan buku ni :

* Introduction of Information Technology
*Integration of project Management
* Scope of Project Management
and banyak lagi.....sebab dah tak ingat

nak kena baca lagi ni... jom STUDY...untuk last paper...

GOOD LUCK... INSYA ALLAH untuk diri sendiri
Catat Ulasan

sponsor by nuffnang