sponsor by nuffnang

Taman Hijau Cik Sha

Assalamualaikum..

Kita bersiaran lagi hari ni..ewah2 Cik Sha ni..lagak seorang DJ plak..apa salahnya kan sesekali Cik Sha nak berangan kan..?

Hari ni Cik Sha cuti menjahit..sebab pembantu Cik Sha xnak duduk diam..Hari ni Cik Sha hanya buat kerja rumah ( macam la hari lain Cik Sha x buat kan ).. mmg dah rutin harian Cik Sha pun kemas rumah, basuh membasuh tu.. disamping tu Cik Sha jenguk2 la taman hijau Cik Sha yang x seberapa ni.. maklum la duk rumah kat kayangan..x da tanah.. tanam pun dalam pasu ja, letak pun tumpang space ampaian ja..huhuhu..

Cik Sha ni minat sangat tanam2 ni..tapi apakan daya...tanah xda. Jadi apa yang termampu ja lah..

Meh kita tengok beberapa tanaman Cik Sha yang x seberapa ni..layan..







Baju kurung princess cut

Assalamualaikum

Harini Cik Sha nak share lg hasil jahitan Sha.
Tempahan dari customer Cik Sha jugak ni

Kali ni baju kurung princess cut plak...ala baju yang macam baju arin malek tu.. baju ni macam baju kurung moden jugak, tapi lebih kembang bahagian bawah.. memang cantik apabila digayakan..

Tengok ni.
Cantik kan...kalau ada yg nak tempah jahit ngn Cik Sha silakanlah.. Cik Sha ambik murah2 ja..
 Baju macam ni Cik Sha ambik Rm50 ja upah jahit sepasang..

Contact Cik Sha tau- 0194649839
Cik Sha duk Ampang - selangor


Tempahan dress kanak-kanak

Assalamualaikum semua... terlebih dulu, nak cakap mulai harini nak tukar panggilan plak la...
Kawan-kawan panggil saya CIK SHA plak ya.. hahaha fefeeling acik acik plak kan
Ok, harini cik sha saja nak share tempahan dress comey ni..

Jeng jeng..

Ha..comey x..comey x... mesti lah comey kan.. ni la tempahan si cilik yang comey jugak..nanti dia dah buat photoshoot..Cik Sha share k...

Nak tau upah jahit baju camni?..
Cik Sha ambik upah RM35 ja tau....

Ok kalau nk tempah..boleh contact Cik Sha.. 0194649839


Promotion jahit baju seragam sekolah

Assalamualaikum semua pembaca...
Ada berita bek punya cek nak sampaikan ni..
Baca ya.

Sempena cuti sekolah yang akan tiba x bapa minggu ja lagi ni...cek nak bagi harga istimewa punya untuk tempahan baju seragam sekolah untuk anak2 pembaca... dah tentulah baju kurung kan.
Bapa ya harganya tuh..jeng..jeng.. jangan terkejut plak noh.. harga runtuh ni..

Baju kurung seragam sekolah

Sekolah rendah .... rm 18 - rm 20 sepasang
Sekolah menengah .... rm23 - rm25

Sesapa yang tinggal kat area ampang boleh terus datang ke rumah cek kat
Blok c , taman mulia jaya, ampang

Untuk yg nak tempah online secara pos pun boleh..

Contack cek noh.. aishah/ sha - 0194649839

Tempahan akan ditutup jika slot dh penuh..cepat2 tempah baju anak2 ya

sponsor by nuffnang